Motivul pentru care femeia făcea poză cu aragazul său, de fiecare dată când pleca de acasă.

De fiecare dată când pleca de acasă, femeia făcea o poză cu aragazul său. Toți o credeau nebună, dar când au înțeles motivul, au început să facă la fel. Care era de fapt motivul pentru care făcea acest lucru?

Ei bine, femeia recurge la acest gest, tocmai pentru a nu trăi cu spaima că a uitat aragazul deschis atunci când se afla în vacanță. Cel mai tare truc era să facă o poză înainte de a pleca din casă cu aragazul. Așa știa sigur că l-a închis

Primul lucru de care trebuie să te asiguri înainte să ieşi pe uşă este că ai închis robinetul de gaz. Aşa vei fi sigur(ă) că nu vor exista scăpări. Mai mult, fii foarte atentă(ă) dacă racordul de la ţeava principală până la aragaz este unul flexibil, fiindcă acesta e periculos; are garnituri de cauciuc, care se degradează uşor.

Nu uita nici de robineţii de coloană, la apa caldă şi rece. Aceştia sunt, de obicei, montaţi înainte de apometre. Închide-i înainte să pleci! Aşa eşti sigur( ă) că nu se sparg racordurile cât timp lipseşti de acasă.
Scoate televizorul, radioul, calculatorul şi combina muzicală din prize înainte să părăseşti locuinţa, pentru a evita un scurtcircuit. Comută pe poziţia închis întrerupătorul de la tabloul electric (e valabil în cazul celor noi) sau scoate siguranţa (în cazul celor vechi).

Nu lăsa ferestrele deschise. Dacă se iscă o furtună, rişti ca geamurile să se facă ţăndări. În plus, dacă stai la parter sau la un etaj inferior, hoţii pot intra uşor în casă.