IMAGINI DE NECONCEPUT CU ”PRINȚUL ȚIGANILOR”. BAROSANUL LEO A COBORÂT LA METROU & A TRECUT LA ”DIETĂ” CU COVRIGI!

Leo de la Strehaia a ajuns de nerecunoscut! Cel cunoscut drept “Prințul țiganilor” trece, clar, printr-o criză. Problemele cu justiția, dar și cele de sănătate, par să îi fi pus capac. Limuzinele sunt, deja, istorie, la fel și mesele copioase. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu Leo, pe numele adevărat Stelică Ion Mihai. În urmă cu cinci ani nu ți-ai fi imaginat că-l vei vedea în astfel de ipostaze.

În vară, Leo de la Strehaia a trecut prin momente de cumpănă. “Prințul țiganilor” a suferit un accident vascular cerebral și a ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii au făcut eforturi supraomenești ca să-i salveze viața. După ce a primit îngrijirile necesare și a fost supus unor analize amănunțite, bărbatul a primit acordul să părăsească unitatea medicală în care a fost internat. De atunci lucrurile nu ar fi mers tocmai bine pentru Leo de la Strehaia.

Și-a potolit foamea cu clasicii covrigi
CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe cel cunoscut drept “Prințul țiganilor” în zona Pipera din Capitală. Nu la bordul unei limuzine ci la… metrou! Imediat după ce a coborât din vagon, Leo de la Strehaia și-a potolit foamea cu celebrii covrigi. Un leu pentru fiecare bucată a plătit cel care, în urmă cu mai mulți ani, își etala bogăția cu fiecare ocazie. Între timp, și-a mai verificat telefonul mobil.

Într-un final, Leo de la Strehaia a intrat într-o mașină veche, semn clar că vremurile când făcea spectacol cu limuzinele din propriul garaj au apus de mult. Să fi fost pus la pământ de dosarele penale și de problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă? Asta doar el poate ști! Cert este că “Prințul țiganilor” nu traversează deloc o perioadă bună. Fără nicio exagerare, ultimele imagini cu el păreau de domeniul fantasticului în urmă cu aproximativ patru ani.