EXCLUSIV Motivul pentru care Cristinei Țopescu i se fac acum teste ADN. Cum au găsit-o, de fapt, polițiștii

În cazul morții Cristinei Țopescu a fost deschis și un dosar pentru moarte suspectă, fiind o procedură în astfel de situații. De asemenea, în dimineața de luni, la o zi după ce i-a fost confirmat decesul, s-a aflat că vor fi făcute și teste ADN.

Motivul pentru care Cristinei Țopescu i se fac acum teste ADN

Fiica celebrului comentator sportiv a fost găsită decedată în locuința sa din Otopeni. O vecina a alertat autoritățile, după ce nimeni nu a mai văzut-o pe Cristina Țopescu, mai multe zile la rând. Autoritățile au confirmat că va fi deschis un dosar penal, pentru a se afla circumstanțele exacte în care a murit aceasta.

Mulți au avut un șoc la auzul veștii cutremurătoare, atât vedete de la noi, dar și prietenii virtuali ai cunoscutei prezentatoare.

În mediul online, fanii Cristinei au mărturisit prin intermediul comentariilor că au consternați să afle că aceasta nu a fost căutată de către nimeni, o perioadă atât de îndelungată. Mai ales că a fost una marcată și de sărbătorile de iarnă.

Cum au găsit-o, de fapt, polițiștii?
Rămășițele pământești ale fostei realizatoare TV ar fi fost într-o stare înaintată de descompunere, susțin surse din anchetă.

Mai mult, medicii legiști vor să stabilească, prin intermediul unor teste ADN dacă identitatea persoanei găsite corespunde cu cea a jurnalistei. Ceea ce confirmă faptul că aceasta ar fi decedat de mai multe săptămâni, din cauza stadiului în care a fost descoperit cadavrul.

Cristina Țopescu urma să împlinească, în luna iulie, vârsta de 60 de ani. Începând cu luna noiembrie a anului trecut, Cristina Țopescu era și consilier al secretarului de stat din Ministerul Sănătății, Horațiu Moldovan, potrivit Digi24.

Fiica celebrului comentator de sport Cristian Țopescu s-a stins singură, la 8 luni de la moartea acestuia. Ar fi suferit foarte tare după ce și-a pierdut tatăl și din acest motiv a intrat într-o puternică depresie.