Cazul morții jurnalistei Cristina Țopescu. Un muncitor face dezvăluiri șocante: „Era un cățel mic, la geam”

Cazul morții jurnalistei Cristina Țopescu. Un muncitor face dezvăluiri șocante: „Era un cățel mic, la geam”. Cristina Țopescu a fost descoperită duminică seara, fără suflare în casa sa din Otopeni. O vecină a alertat poliția după ce vedeta nu mai răspunde la telefon de 3 săptămâni.

Cazul morții jurnalistei Cristina Țopescu. Un muncitor face dezvăluiri șocante: „Era un cățel mic, la geam”

Potrivit spynews.ro, un muncitor din zonă a povestit că jurnalista se ocupa de câinii ei mereu și avea o prietenă care o ajuta cu hrănitul patrupezilor. Acesta susține că nu a mai auzit niciun zgomot din casa prezentatoarei tv și că a rămas șocat când a auzit că aceasta a fost găsită moartă.

„Ea făcea curățenie, muta tomberoanele, avea patru căței în curte. Nu am văzut persoane care să se perinde pe la dânsa, decât o singură femeie pe care n-o cunosc. Micuță, așa, cam de înălțimea ei, undeva la o săptămână, două, venea să o ajute la chestia asta. Când am venit după sărbători pe aici nu se mai vedea nici o mișcare. Am văzut un cățel mic pe la geam, dar n-am mai văzut persoane care să vină, nici gălăgie în casă și nici pe ea. Am văzut la televizor că a murit, am rămas blocat, prost, pe românește, a spus bărbatul.