Au hotarat sa plece intr-o vacanta de neuitat, iubitul fetei i-a facut mai multe poze, dar abia cand s-a uitat la ele a descoperit detaliul care l-a lasat fara cuvinte. Uite ce vazuse baiatul in fotografii, te trec fiorii

O femeie de 30 de ani din SUA a reusit sa pastreze un secret fata de iubitul ei, vreme de 5 ani. Fata suferea de un handicap locomotor, pe care l-a ascuns cu brio.

Acest cuplu are o relatie perfecta si sunt profund indragostiti. Au hotarat sa plece intr-o vacanta in mijlocul naturii si s-au hotarat sa faca o multime de fotografii pentru a avea amintiri pentru tot restul vietii. Dar, in timp ce isi fotografia iubita, barbatul a observat un detaliu neobisnuit care i-a transmis fiori pana pe sira spinarii. Iata lucru care l-a lasat pe barbat cu gura cascata!

Se pare ca iubita lui, Meagan Barnard are picioarele diferite unul fata de altul. Iubitul femeii nu a putut trece fara sa observe marimea anormala pe care o are piciorul drept a lui Meagan.

Femeia sufera de o afectiune care provoaca retentia de lichide si umflarea tesuturilor organismului, din cauza unei probleme la sistemul limfatic. Acest lucru inseamna ca femeia are pana la 5 litri in exces, in piciorul drept.

Meagan avea doar 15 ani cand a fost diagnosticata cu aceasta boala, si astfel a ajuns sa aiba unul dintre picioare extrem de diferit. Iar din cauza acestei parti neobisnuite a corpului, femeia a devenit „o victima”, fiind des umilita de cei din jurul sau.

Meagan a fost atat de afectata si de jenata de boala de care sufera, incat a decis sa ascunda cum poate mai bine acest defect. Niciodata nu a purtat pantaloni scurti, costume de baie ori fuste. Ea a pastrat totul in secret, chiar si fata de partenerul ei de viata, de 27 de ani, pe nume Robert.

Cu toate ca i-a fost greu la inceput, Meagan a decis ca trebuie sa treaca peste si a decis sa rupa tacerea si sa vorbesca deschis despre boala ei. Astfel, si alte persoane care sufereau de acelasi lucru au prins mai mult curaj.

Asa ca Meagan a decis sa se bucure la maxim de fiecre clipa din viata ei, astazi fiind o sursa de inspiratie si un model pentru toate femeile.

„Eu chiar nu stiu cum am putut ascunde acest lucru atata timp. Nu as vrea ca alte tinere sa treaca prin ce am trecut eu. Aveam momente in care nu-mi doream sa mai traiesc in acele conditii. Dupa ce am decis sa imi recunosc conditia si sa nu ma mai ascund, am fost mult mai fericita. Cand imi amintesc prin ce depresie am trecut…Nici nu voiam sa merg la scoala, in fiecare zi plangeam si simteam ca viata s-a terminat la o varsta frageda, la 15 ani.”, a declarat Meagan.

Atunci cand exista iubire adevarata intre doua persoane, acesti oameni nu dau doi bani pe parerile celor din jur care nu le respecta relatia pe care o au.