Stefan Banica, gest impresionant pentru Cristina Topescu, chiar in ultimele clipe

Stefan Banica a fost surpins la crematoriu unde a fos tincinerat trupul jurnalistei Cristina Topescu. Artistul si-a dorit sa fie o prezenta discreta, asa ca a intrat pe usa din spate si nu a vrut sa faca declaratii jurnalistilor prezenti la fata locului.

Stefan Banica a mers la crematoriu, sa ii ofere un ultim omagiu Cristinei Topescu, scrie stiritv.ro

Stefan Banica i-a surprins pe multi si a decis sp mearga in ultima clipa la crematoriul Vitan-Barzesti unde a fost incinerat trupul neinsufletit al Cristinei Topescu, cu dar cateva minute in urma. Artistul a ajuns acolo cu bolidul sau de lux si a preferat sa intre prin spate, cand a vazut multimea de jurnalisti de la fata locului.

Va reamintim ca Stefan Banica si Cristina Topescu au avut o relatie de dragoste la inceputul anilor 90, care insa s-a sfarsit brusc. Dragostea nu a fost suficienta pentru a-i tine impreuna, iar peste ani Cristina Topescu a declarat intr-un interviu ca Banica Jr. era un barbat foarte gelos, cu care nu a avut o relatie prea fericita.

Imediat dupa aflarea vestii tragice, Stefan Banica a postat un mesaj pe retelele de socializare. „Mi-e foarte greu sa scriu aceste randuri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea. Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu”, a fost mesajul postat de Stefan Banica Jr. pe pagina sa oficiala de Facebook.

Cristina Topescu a fost depusa ieri la capela cimitirului Bellu din Capitala. Astazi trupul ei a fost incinerat la crematoriul Vitan-Barzesti, exact cum si-a dorit. Cenusa ei va fi depusa intr-un cavou din cimitirul Bellu.