Ştefan B. Ştefan Bănică Jr, fostul soţ al Cristinei Ţopescu

Monica Pop a dezvăluit că suferea de depresie
Medicul Monica Pop o cunoştea foarte bine pe Cristina Ţopescu şi a oferit detalii despre ce problemă de sănătate avea

„Am înţeles că au fost găsite animalele în jurul ei. Întrebarea este ce i-a generat stopul. Mi se pare…Nu pot să cred aşa ceva! V-aş ruga să nu mai spuneţi despre trupul ei că era nu ştiu cum…Vreau să se gândească toată lumea la ce fată era. Suferea de depresie, dar se trata. Am fost împreună cu ea la tatăl ei, a fost un şoc moartea lui, ea asperat până în ultima clipă şi totul a fost un mare şoc pentru ea”, a spus Monica Pop la România TV.

Ştefan Bănică Jr, fostul soţ al Cristinei Ţopescu
Cristina Ţopescu şi Ştefan Bănică Jr au fost căsătoriţi la începutul anilor ’90. Relaţia lor nu a fost una de lungă durată, iar fiica lui Cristian Ţopescu dezvăluia că acesta era adesea violent:

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătarie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, spunea Cristina Ţopescu, în trecut.

Ultima fotografie cu Cristina Ţopescu în viaţă

Ultima fotografie apărută în spaţiul virtual cu Cristina Ţopescu a fost publicată chiar de ea, pe 18 decembrie, alături de Vlad Voiculescu: „Cu doi oameni dragi mie și vouă, prietenilor mei, știu eu asta! Știți cine sunt, nu? Am făcut poza asta după emisiunea de aseară, o postez azi, mai pe seară, s-o vedeți”.