Pamela Ewing din „Dallas” își trăiește bătrânețea în singurătate. Ce mai face celebra actriță, ajunsă azi la 69 de ani

Victoria Principal a devenit una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe datorită rolului Pamelei Ewing din „Dallas’. Actrița avea doar 27 de ani când se căsătorea pe micile ecrane cu Bobby Ewing. Aceasta a renunțat însă la actorie de 17 ani, iar în dragoste nu a avut deloc noroc.

Rolul Pamelei Ewing i-a adus în 1983, un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță. Ea și Patrick Duffy au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din cinematografie. Dacă pe micile ecrane, cei doi aveau un mariaj fericit, Victoria nu a avut un astfel de noroc în viața personală. Aceasta a eșuat pe plan sentimental.

A avut două căsnicii nereușite care s-au soldat cu divorț, și nu a avut nici copii, fiind nevoită să-și trăiască bătrânețea în singurătate, renunțând definitiv la ideea de a-și mai căuta sufletul pereche.

Victoria a devenit femeie de afaceri

În plus, din 2001, ea a decis să renunțe definitiv la actorie, ultimul serial în care a jucat fiind Titanii’, și s-a concentrat mai mult pe afacerile ei. Aceasta și-a lansat propria linie de cosmetice, Principal Secret, și își promovează activ produsele pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, Victoria arată fabulos la vârsta de 69 de ani, având un chip lipsit de riduri și reușind să-și păstreze silueta și frumusețea din tinerețe, însă se știe că este adepta operațiilor estetice.

Însă, ea este adepta și al unui stil de viață sănătos, atât în ceea ce privește alimentația, cât și acitivitatea fizică. Serialul fenomen „Dallas’ a fost urmărit de milioane de români în anii `80 și după Revoluție.