Minune de sus – A plouat în Australia: Precipitaţiile nu au stins incendiile de vegetaţie, dar au ajutat pompierii să le controleze. VIDEO

Anumite regiuni australiene devastate de incendiile de vegetaţie au avut parte de furtuni puternice, ploi torenţiale şi grindină de dimensiuni mari, scrie The Guardian.

Jurnaliştii de la The Guardian transmit că a plouat torenţial în mai multe regiuni australiane afectate de incendiile de vegetaţie, precum New South Wales şi East Gippsland. În plus, furtunile puternice au provocat inundaţii în Melbourne.

Totuşi, peste 80 dintre incendiile din New South Wales şi 18 dintre cele din regiunea Victoria au continuat să ardă joi, în timp ce condiţiile meteo au pornit două noi incendii în Parcul Naţional Great Otway din statul Victoria.

Autorităţile au declarat că ploaia torenţială nu a căzut în cantitaţi atât de însemnate încât să stingă incendiile deja existente.

https://m.mediafax.ro/externe/a-plouat-in-australia-precipitatiile-nu-au-stins-incendiile-de-vegetatie-dar-au-ajutat-pompierii-sa-le-controleze-video-18714214