Isi gasea dormitorul ravasit, asa ca si-a montat o camera de supraveghere! A încremenit cand s-a uitat pe filmare… Ce a descoperit omul:

In fiecare dimineata isi gasea dormitorul ravasit, asa ca a decis sa monteze o camera de supraveghere ca sa vada ce se intampla pe timpul noptii.

Cand s-a uitat pe inregistrare a incremenit! Uite ce a descoperit :

Barbatul care a realizat filmarea spune ca s-a hotarat sa monteze o camera de supraveghere in dormitor dupa ce, in repetate randuri, a observat ca in incapere se petreceau lucruri ciudate.

Spre exemplu, obiectele erau mutate de la pozitia in care erau lasate seara, iar usile se deschideau singure. O perioada omul a crezut ca are probleme cu memoria.

La sugestia unor prieteni a decis in cele din urma sa filmeze ce se petrece noaptea in camera lui. Cand s-a uitat a doua zi pe inregistrare a incremenit!

O forta ciudata a deschis usile de la dressing, iar ulterior a rasturnat o veioza. Iata imaginile:

Va rog sa ma ajutati ce sa fac? Nu mai pot dormi in casa de teama.

Sfatul Psiholului crestin: In primul rand, trebuie sa va linistiti, nu trebuie sa va temeti . Va sfatuiesc sa cititi Biblia si sa va rugati si eventual sa postiti. Daca, nu functioaneza va sfatuiti sa mergeti la preot/pastor si sa cereti ajutor.

Si mai mult, va sfatuiesc sa fiti foarte atenti la viata dvs.

Dvs ce sfat ati oferi?

Citeste si:

Femeia aceasta s-a întors din cealaltă viață: „Diavolii alergau în jurul meu şi îmi arătau păcatele”