De ce nu a avut Cristina Ţopescu urmaşi. Ce s-a descoperit la autopsie

Cristina Ţopescu şi-ar fi dorit copii, dar nu s-a putut bucura deacest dar. Fosta prezentatoare TV mărturisea că acest lucru a fost împiedicat de câteva greşeli medicale.

“Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că şi ei sunt copii. Cine nu înţelege asta e, elegant spus, un homocentrist şi nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar ogreşeală medicală, chiar doua, au făcut imposibila dorinţa asta a mea mare. Mi-aş fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate fiinţele, responsabil şisolidar cu suferinţele şi bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Răspunsul la întrebarea asta, însa, a venit aşa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Şi eu l-am iubit şi îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost şi model în multe privinţe. Tatal meu a fost un om special şi îi mulţumesc lui Dumnezeu ca m-amnăscut copilul lui. Într -o viaţă viitoare sper sa fiu şi eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, scria Cristina Ţopescu pe Facebook.

Divorţul părinţilor o marcase aşa de tare încât nu îşimai dorea o famile.

„Şi eu mă întreb, uneori, dacă nu e vina mea cumva că nu am încă o familie. Mă întreb însă şi în ce măsură o familie are nevoie neapărat de un act scris. Pe urmă, încrederea mea încăsnicie a fost zdruncinată de copil, cândoamenii pe care-i iubeam cel mai mult s-au despărţit, deşi se iubiseră atât de mult, deşi eu îi iubeam şi îmi doream să cresc cu amândoi lângă mine. Mă maiîntreb în ce măsură căsătoria mai este azi un garant al iubirii. Dacă nu cumva o anulează! Ca orice femeie, am trăit poveşti frumoase, complicate, am avut şi o mare iubire. Am ajuns

însă la concluzia că iubirea nu poate rezista şi nu poate căpăta adâncimi imune la trecerea timpului decât atunci când omul cu care îţi împarţi viaţa edin acelaşi aluat cu tine, dar are alte defecte decât ale tale. Dacă ele coincid, mă tem că relaţia e pecetluită. În ritmul nebun în care trăim, uităm sau nu mai putem, pur şi simplu, să

avem răbdare, toleranţă şi tact într-o relaţie de iubire. Dacă peste iubire nuvin toate astea, iubirea se pierde sau, chiar dacă nu se pierde, nu poate rezistă înlăuntrul unei casnicii. Mă întreb uneori dacă nu cumva oferind atâta dragoste în jur, aşa cum mă pricep eu, în sufletul meu mai eloc acum de dragostea faţă de un om, un singur om. Mă întreb şi dacă el ar fi dispus să mă împartă cu atâtea alte fiinţe care au nevoie de mine. Poate că în sufletul meu nu mai e loc acum de altă iubire. Poate că menirea mea e alta, poate că fericirea personală nu mi-e hărăzită în viata asta sau poate că da.

Eu nu mă rog caDumnezeu să-mi dea ceva anume, ci doar ce crede El de cuviinţă. Faptul că nu m-am simţit în stare să rămân într-o relaţie pentru tot restul vietii, că exigenţele mele sunt atât de multe, nu ştiu încă dacă edin vina mea sau dacă aşa trebuie să se întâmple“, mărturisea Cristina Ţopescu pentru Formula as.

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă încasă. Deşi medicii se feresc încă să spună cum şi-a găsit sfârşitul, admit că jurnalista trecuse printr-o operaţie de extirpare a uterului.

“Acum, vorbim de o cauză neprecizată adecesului. Nu au fost găsite semne de violenţă sau ale unor boli cronice. Doar urmele unei operaţii mai vechi, de extirpare a uterului. Au fost prelevate probe pentru toxicologie şi pentru efectuarea testelor ADN. La o primă vedere, vorbim de uninfarct suferit, cel mai probabil, în somn”, au spus surse medicale pentru Libertatea.