Criticată pentru că are păr alb la 46 de ani, iubita lui Keanu Reeves dă replica. Motivul pentru care nu se vopseşte

Keanu Reeves, în vârstă de 55 de ani, este unul dintre actorii atipici de la Hollywood. Întotdeauna retras şi discret, a folosit mereu puţine cuvinte atunci când a discutat despre viaţa sa personală, iar intrigile amoroase nu au fost niciodată pe gustul său. După mai bine de 20 de ani de la pierderea iubitei şi copilului a găsit puterea de a privi viaţa cu optimism şi a acorda iubirii încă o şansă. Cea care i-a readus zâmbetul pe buze este colaboratoarea şi colega sa, Alexandra Grant, de 46 de ani. Artista a făcut recent o afirmaţie curajoasă şi a explicat de ce a decis să nu îşi vopseascp părul şi să nu acorde prea multă atenţie standardelor de frumuseţe promovate utopice promovate în zilele noastre.

Alexandra Grant, de 46 de ani, trăieşte o poveste de dragoste alături de Keanu Revees, un actor discret, preocupat de cariera sa, dar şi de ajutoararea celor din jur. Puţin interesat de faimă şi de evenimentele grandioase, Keanu a devenit pentru mulţi o figură carismatică prin prisma declaraţiilor făcute de-a lungul timpului. Şi-a pierdut iubita şi copilul în urmă cu mai bine de două decenii, acela fiind momentul în care s-a schimbat radical şi nu a mai dorit să se implice vreodată într-o relaşie serioasă. Inima i-a fost frântă şi odată cu moartea celui mai bun prieten al său, River Phoenix, în urma unei supradoze de heroină.

Cu toate acestea, iată că soarta a avut alte planuri cu Keanu şi i-a scos-o în cale pe Alexandra Grant, cea care i-a devenit colaboratoare la cărţile pe care le-a publicat, două la număr şi bună prietenă. Amiciţia dintre ei s-a transformat în timp în iubire, cei doi afisându-se pentru prima oară împreună, de mână, în urmă cu o lună.

Motivul pentru care Alexandra refuză să se vopsească
Alexandra Grant este o artistă cunoscută în Statele Unite ale Americii şi cea care l-a ajutat pe Keanu să acceste tragediile care s-au întâmplat în viaţa sa şi să îşi redobândească optimismul. Cei doi se cunosc de aproximativ 10 ani şi întotdeauna au avut o legătură aparte. Potrivit relatărilor apropiaţilor ceea l-a determinat pe Keanu să se îndrăgostească de Alexandra a fost tocmai faptul că nu se încadrează în tiparul frumuseţii tipice. Recent, ea a explicat care este motivul pentru care refuză să îşi vopsească părul.

“Am albit prematur la vârsta de 20 de ani şi mi-am vopsit părul în toate culorile posibile până în momentul în care am relaizat cât de toxică este vopseaua. La vârsta de 30 de ani mi-am lăsat părul să devină blond platinat. Iubesc şi sprijin faptul că fiecare femeie poate să decidă cum doreşte să arate. Dacă femeile decid să se îndepărteze de standardele de frumuseţe poate este momentul să vorbim despre acele standarde. Trimit iubire tuturor femeilor”, a fost mesajul scris de Alexandra pe pagina contului personal de Instagram.