Cristina Topescu suferea de o afectiune dura! A povestit totul chiar ea

Cristina Topescu a povestit acest lucru in cadrul unui interviu pe care i l-a luat jurnalistei Sanda Nicola.

„Am suferit vreo 15 ani de atacuri de panica. Acum le fac din ce in ce mai rar, dar inca le mai fac. Le faceam si in timpul emisiei, si am facut jurnale intregi. Erau pregatiti in regie sa bage publicitate, daca cumva ma prelingeam pe sub pupitru. M-a speriat doar primul atac de panica, cand am crezut cu mor. Apoi, deja stiam ce mi se intampla si nu mai eram speriata”, a marturisit Cristina Topescu.

„Aveam senzatia ca ma sfarsesc, ca nu ma doare nimic, dar ca ma duc, asa… Prima oara chiar am crezut ca mor. Imi spuneau medicii, cand veneau cu salvarea sa imi faca calciu intravenos, imi spuneau ca trebuie sa fiu mai nesimtita, ca aceasta este solutia”, a mai povestit ea.

Atacul de panica reprezinta un episod brusc si recurent de teama intensa, neliniste sau anxietate, ce declanseaza reactii fizice severe, desi nu exista un pericol real sau o cauza aparenta. Persoana care sufera un atac de panica simte ca pierde controlul, ca sufera un infarct miocardic ori ca este pe cale sa isi piarda viata.

Multe persoane au unul-doua atacuri de panica de-a lungul vietii. Insa, cei care se confrunta cu atacuri de panica recurente ar putea suferi de afectiunea denumita tulburare de panica.

Cristina Topescu, fiica regretatului comentatorul sportiv Cristian Topescu, s-a stins, la varsta de 59 de ani. Anuntul a fost facut duminica seara, de surse apropiate familiei jurnalistei. A fost gasita fara viata, in locuinta ei din orasul Otopeni. Politia a fost alertata de o vecina, care a spus ca nu a mai vazut-o de trei saptamani. potrivit a1.ro