Cristina Șișcanu a ținut să se afle de la ea. Vedeta a vorbit, fără perdea, despre ea și Mădălin Ionescu

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au o familie frumoasă, de care se bucură în fiecare zi. Chiar dacă mezina familiei, Petra, este cea mai răsfaţată şi toată atenţia este în jurul ei, cei doi încearcă să nu neglijeze nici relaţia dintre ei. Vedeta a dezvăluit că urmează să aibă loc procesul de înţărcare pentru micuţă şi vor mai fi nopţi când va petrece noaptea cu soţul ei la hotel.

„Suntem în proces de înțărcare… Nu e ușor să înțarci un copil la vârsta de 2 ani și jumătat

De când s-a născut Petra (de doi ani și jumătate), nu am petrecut nicio noapte fără ea… dar urmează să mergem la hotel să dormim din când în când (face parte din procesul de înțărcare), iar Petra va rămâne cu bunica… Bine… hotelul este la două străzi de casa noastră. Până acum, ne-am petrecut momentele romantice mai mult muncind, că… așa cum spuneam și mai sus… noi lucrăm împreună. Printre picături, am reușit să mai mergem la un film sau la restaurant„, a declarat Cristina Şişcanu pentru Viva.ro.

Ce spune despre al doilea copil: „Mădălin vrea şi el” e, și mai ales pe Petra, care la scurt timp după ce s-a născut și-a pus singură sânul în gură cu mânuțele… de m-am speriat!

Atât Cristina, Mădălin, cât şi micuţa Petra îşi mai doresc un nou membru al familiei, însă nu acum, vor să mai aştepte doi ani, deoarece acum sunt axaţi pe viaţa profesională.

„Eu sper să mai avem un copil. Nu sunt însarcinată acum și mai așteptăm doi ani. Așa ne-am propus. Petra își dorește. Este topită după finuța Iris și ne spune mereu că vrea un bebeluș și îl roagă pe tati să pună o sămânță în burtica mamei, ca să crească bebelușul. Mădălin vrea și el încă un copil, doar că acum suntem foarte prinși în proiecte profesionale de anvergură„, a mai mărturisit vedeta pentru aceeaşi sursă.