COSTIN MĂRCULESCU, ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA LUI ȘTEFAN BĂNICĂ DUPĂ MOARTEA CRISTINEI ȚOPESCU: “A BĂTUT-O DE ZECI DE ORI, INCLUSIV, ÎN PUBLIC, CA ȘI PE…”

Costin Mărculescu alansat acuzații grave la adresa lui Ștefan Bănică după moartea Cristinei Țopescu!

Actorul a afirmat public despre fostul iubit al regretatei prezentatoare că i-afăcut viața un calvar în perioada în care formau un cuplu. Fiica comentatorului Cristian Țopescu  fost întotdeauna discretă în legătură cu viața sa personală.

Costin Mărculescu îl acuză pe Ștefan Bănică Junior că a bătut-o pe Cristina Țopescu
Costin Mărculescu aavut o reacție tranșantă la adresa lui Ștefan Bănică Junior la scurt timp după ce a aflat că a murit Cristina Țopescu.

Încisivul artist a așternut pe o rețea de socializare că, pe vremea când erau iubiți, acesta asnopit-o de mai multe

ori pe moderatoarea de emisiuni TV. Mai mult, el a amintit că regretata vedetă nu este singura care afost victima violenței domestice:

Nadia Comăneci, dar și fostele iubite și fostele soții ale lui Ștefan Bănică arfi avut parte de același tratament dur.

“Amurit inegalabila jurnalistă și om de televiziune CRISTINA ȚOPESCU, fata CELEBRULUI CRISTIAN ȚOPESCU.

Cineva a spus acum la TV că nu avenit nimeni să îi aprindă o lumânare. Să vină să îi aprindă colegul meu ȘTEFAN BĂNICĂ Junior, care atunci când erau iubiți, în anii 1993, abătut-o de zeci de ori, inclusiv, în public, ca și pe

Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții”, ascris Costin Mărculescu pe pagina lui oficială de Facebook.

În spatele camerelor defilmat, Cristina Ţopescu a fost mereu extrem de discretă.

Nu afost căsătorită niciodată, însă presa a scris la un moment dat despre relaţiile pe care le-a avut cu analistul politic Dan Andronic, dar şi cu actorul Ştefan Bănică Junior.

Cristina Ţopescu şi-a descoperit pasiunea pentru jurnalism odată cuRevoluţia din ’89.

Pe 19 decembrie 1989 când, tânăra ce refuzase săfacă parte din comunism şi încercase să fugă din ţară, a fost eliberată din închisoare, ţara ei începea lupta pentru libertate.