Chuck Norris: „Succesul meu nu are nicio legătură cu norocul, ci cu Dumnezeu”

Chuck Norris vorbește despre succes

După ce Chuck Norris a abandonat faima la Hollywood , actorul a povestit cum i-a ajutat pe copii și adolescenți să depășească intimidarea și să-și reconstruiască respectul de sine .

Când Norris era student, a suferit abuzul băieților mai mari, așa că atunci când după școala, el pleca tot timpul cât de repede putea. Aceasta este o realitate pe care actorul a trăit-o și este trăită în prezent de mulți copii care suferă de intimidare.

Astfel, bărbatul cunoscut drept „ cel mai dur tip ” din Statele Unite – îndreptățit la o listă nesfârșită de glume despre puterea sa – și-a început cariera. Băiatul timid care a suferit bullying la școală, ulterior a învățat arte marțiale în Coreea, în timp ce se afla în Forțele Aeriene. În acest moment, Carlos Ray Norris a adoptat porecla „Chuck”.

Instructorul și actorul de arte marțiale, acum aproape 78 de ani , el s-a născut într-o familie disfuncțională cu un tată alcoolic. După liceu, s-a înscris în Forța Aeriană pentru a se integra „ Poliția Aeriană ” în 1958 a excelat în arte marțiale , obținând mai multe centuri decat o bandă neagră. În cele din urmă și-a fondat propria școală cu propriul său brand de arte marțiale numit „Chun Kuk Do”.

După încheierea serviciului militar în 1962, a continuat să predea în școlile de karate și să iasă în concurs. El a câștigat titlul de campion de karate la greutate medie la „World Professional Full-Contact” în 1968 – titlu pe care l-a deținut până la pensionare în 1974.

Chuck l-a cunoscut pe Bruce Lee și a deținut un rol în filmul „Way of the Dragon”, în 1972 și „Întoarcerea dragonului” anul următor. La acea vreme, Bruce Lee câștiga multă faimă.

Încă din copilărie, Norris era creștin. Și-a dat viața lui Iisus la 12 ani și a participat la o cruciadă evanghelistică a lui Billy Graham. Dar obiceiurile de la Hollywood nu ajută prea mult la păstrarea credinței unei persoane. S-a căsătorit și în cele din urmă, a divorțat de prima sa soție, Dianne Holecheck.

„Din păcate, de multe ori în industria divertismentului pierzi din vedere ceea ce este cu adevărat important în viața ta”, a spus Norris în Hear It First. „Am pierdut o nuntă din cauza asta.

Norris s-a căsătorit din nou cu Gena O’Kelley și a renunțat la viața sa în Hristos. Pe lângă copiii din prima sa căsătorie – Mike, Dina și Eric – a mai avut doi alături de a doua sa soție: Dakota și Danilee.

El și soția sa au lansat Fundația Kickstart pentru a introduce instruirea în arte marțiale legate de educația morală în școlile publice. Programul, care consolidează respectul de sine al copiilor și adolescenților, a ajuns până la 6.500 de școli, potrivit revistei Hear It First.

„Artele marțiale este o filozofie care transmite practic principiile Bibliei”, a spus Norris. „Deși nu putem vorbi despre Iisus, putem vorbi despre ceea ce vorbește Iisus în Biblie: iubește pe aproapele tău, fii o persoană bună ”.

Norris nu a fost intimidat și își împărtășește credința la Hollywood. Ca parte a acestuia, el a fost hotărât să promoveze filmul „Patimile lui Hristos” de Mel Gibson.

Vorbind despre succesul carierei sale, Chuck Norris își amintește că nu are nimic de-a face cu norocul, ci cu Dumnezeu.

„Oamenii vin la mine și îmi spun: ‘Chuck, ești cel mai norocos tip din lume, pentru că este campion mondial la carate și stea de filme in televiziune”, a spus Norris. „Când îmi spun asta, pur și simplu zâmbesc și răspund. că norocul nu avea nimic de-a face. Succesul meu nu are nimic de-a face cu norocul, ci cu Dumnezeu „.

Tomado de: https://www.acontecercristiano.net/2018/03/chuck-norris-mi-exito-no-tiene-nada-que-ver-con-suerte-sino-dios.html?m=1