Ce spun anchetatorii despre bilețelul de adio al Cristinei Țopescu.

Moartea Cristinei Țopescu ridică în continuare numeroase semne de întrebare. S-a vorbit despre sinucidere, dar și despre existența unui bilet de adio. Acum, anchetatorii au oferit informații importante în acest sens.

Ies la iveală detalii cutremurătoare despre moartea Cristinei Țopescu. Regretata jurnalistă ar fi decedat înainte de Anul Nou, așa cum s-a stabilit în urma efectuării expertizei INML. Cu toate acestea, nu s-a stabilit cauza exactă a decesului.

”Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție” au declarat jurnaliștii de la Antena 3.
S-a vorbit chiar și despre faptul că aceasta ar fi lăsat un bilet de adio, iar acum, anchetatorii au oferit răspunsul pe care toți cei care au cunoscut-o pe Cristina Țopescu voiau să-l știe.

”Nu s-a găsit un bilet de adio, oricât de mult s-a căutat unul. În plus, chiar dacă, din câte se pare, ea lua medicamente de somn, nici aici nu este relevant să se meargă pe varianta unei curmări premature a vieții. În concluzie, Cristina Țopescu a murit din cauze naturale”, au declarat surse de la fața locului, despre moartea Cristinei Țopescu.