Ce medicamente s-ar fi găsit în stomacul Cristinei Țopescu. Medicii legiști ar fi identificat medicamentele

Moartea Cristinei Țopescu a venit ca un trăsnet pentru cei care aucunoscut-o. Jurnalista a murit singură în casă, iar timp de trei săptămâni nimeni nu s-a interesat de ea.

Medicii legiști ar fi identificat pastilele găsite înstomacul Cristinei Țopescu.

Medicii legiști au prelevat probe și s-a făcut oexpertiză toxicologică amănunțită pentru a se vedea ce fel de medicamente a ingerat jurnalista înainte de a muri. În stomacul Cristinei Țopescu ar fi fost găsite două tipuride

pastile: diazepam și ketonal, potrivit spynews.ro. Primul medicament este folosit pentru insomnie, dar și pentru stări de anxietate. Cel de-al doilea medicament esteunul foarte puternic și este pentru dureri.

Este o primă concluzie la care au ajuns cei dela Serviciul de Medicină Legală Ilfov. Cel mai probabil vedeta TV a suferit un infarct, potrivit Libertatea.

Potrivit unor surse din cadrul Serviciului de Medicină, Cristina Țopescu a decedat înurmă cu mai bine de două săptămâni.

Fosta prezentatoare deteleviziune Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință. La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, în propria locuință, după ceun prieten a alertat poliția.

O vecină a sunat la 112, întrucât nu omai văzuse pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a găsit-o pefiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu decedată și nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Cristina Țopescu afost găsită în pat, purtând haine de noapte. Din primele date, Poliția nu exclude ca aceasta să fi murit întimpul somnului.