Ce avere a lăsat în urmă Cristina Țopescu și cui va rămâne moștenire

Jurnalista Cristina Țopescu a murit, eafiind găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni. Urmează să fie efectuată o expertiză.

Polițiștii de la IPJ Ilfov au deschis, deja, undosar penal pentru moarte suspectă, conform procedurilor.

Cristina Țopescu a murit singură, într-un imobil unde locuia cu chirie. Întreaga avere oîmpărțea cu câinii, pe care îi iubea enorm. Patrupedelor nu le-au lipsit absolut nimic.

Cu puține săptămâni înainte să moară, Cristina Țopescu seangajase la Ministerul Sănătății, unde era consilier pe probleme de comunicare. Lunar, încasa 5.000 de lei. În plus, primea și indemnizație de hrană.

Deținea și o firmă, Fix Media Production SRL, cu obiect de activitate producţia defilme cinematografice şi video, care a terminat anul fiscal 2018 cu pierderi în valoare de 12.937 de lei. În ultima perioadă se confrunta cu grave probleme financiare.

“Tot venitul ei îl dedica…”
„Toată viaţă şi tot venitul ei îldedica salvării animalelor. În ultimii doi ani, de la decesul domnului Cristian Ţopescu, Cristina atrecut printr-o mare dramă.

O depresie, care s-a accentuat şi dincauza pierderii a doi câini foarte dragi pe care i-a îngrijit până în ultima clipă.

Era foarte greu să faci un program comun cu easeara pentru că tot timpul mergea să ducă mâncare câinilor la diverse adăposturi”, a povestit medicul Monica Pop.