Ce ajunsese Cristina Țopescu să facă pentru bani, după ce o terminase definitiv cu televiziunea.

Cristina Țopescu afost găsită fără viață, dumincă seara, în casa ei din Tunari. Jurnalista nu mai luase legătura cu nimeni de zile bune, lucru care a îngrijorat-o peuna din vecine, care a suta la poliție.

Cristina se alăturase de puțin timp echipei de comunicare de la Ministerul Sănătăți, care oplătea destul de bine.

Cristina Țopescu și-a început activitatea în cadrul Ministerului Sănătăți, înluna noiembrie, făcea parte din echipa de comuniare. Mai exact, jurnalista era consilieră pe probleme de comunicare.

Salariu Cristinei de la Ministerul Sănătăți era unul destul debun, cuprins între 8700 lei brut și 10800 lei. Iar pe lângă salariul propriu zis primea și indemnizație de hrană.

Chiar dacă lucrau cu ea de puțin timp, colegii ei au primit vestea caun șoc. Colectivul Ministerului Sănătăţii a eliberat un comunicat de presă, prin care își exprimă regretul pentru dispariția prematură a jurnalistei.

„Suntem consternaţi de această veste, care a căzut caun trăsnet pentru noi. Atât eu, cât şi echipa din MS regretăm profund dispariţia acestui om minunat, ostea care a inspirat atâtea generaţii de telespectatori.

A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cuCristina Ţopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, şi până în ultima clipă ademonstrat că este un profesionist desăvârşit”, scria în comunicat