Betty, adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Salam! Ce se întâmplă acum cu manelistul

Florin Salam continuă să-şi sperie fanii! S-a aflat că suferă de probleme de sănătate din cauza oboselii, iar Roxana Dobre ar fi făcut recent un anunţ şoc: manelistul este internat în America! Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, a lămurit situaţia!

În acest weekend, pe o pagină de Facebook care cu numele soţiei manelistului, Roxana Dobre, a apărut un anunţ conform căruia manelistul este internat într-un spital din America şi… cam atât. Betty Stoian a făcut lumină în cazul stării tatălui său, Florin Salam. Întrebată dacă se pune problema de spitalizare, artista a răspuns clar că „Nu, Doamne fereşte!”.

Betty Stoian a precizat că tatăl ei a avut o problemă cu vocea, dar s-a tratat şi are nevoie de o pauză ca să-şi revină. Apoi, îşi va relua şi activitatea profesională. În acest moment, potrivit celor spuse de Betty Stoian pentru Antena Stars, Florin Salam se află la domiciliu şi este bine. „Tata este acasă, este bine”, a spus Betty Stoian pentru Antena Stars.

Este foarte bine doar că îi trebuie puţin timp să se acomodeze şi să-şi revină oarecum pentru că a tot muncit şi a fost foarte epuizat. Dar e ok”, a mai menţionat artista.

Despre postarea presupusei „Roxana Dobre FS”

Mai mult, de la anul o să-şi reînceapă cariera! Referitor la postarea care a apărut pe reţelele de socializare de pe o pagină intitulată „Roxana Dobre FS”, Betty Stoian a ţinut să atragă atenţia asupra faptului că nici tatăl ei, nici Roxana Dobre nu au cont pe Facebook.

„Tata nu are Facebook, este o pagină, dar el nu stă, nici măcar nu are telefon. Roxana nici nu are Facebook, nu are absolut nimeni”, a mai spus fiica lui Florin Salam.