Bărbatul care a văzut-o ultima oară în viață pe Cristina Țopescu

Cristina Țopescu a dispărut depe rețelele de socializare de pe 26 decembrie, când a postat un articol referitor la Papa Francisc.

Întâmplător sau nu, a doua zi de Crăciun a fost și ziua în care aceasta a ieșit la o cafea cu un bărbat. Cine este bărbatul care a văzut-o ultima oară înviață pe Cristina Țopescu?

Cristina Țopescu, decedată încă de la finele anului trecut
Vedeta TV a fost găsită fără suflare, în interior reședinței sale dinOtopeni, pe 12 decembrie. Totuși, în urma autopsiei, medicii legiști auputut stabili că moartea a survenit încă de anul trecut. Deși nu s-a stabilit cu precizie data morții sale, se bănuiește că ar fi avut loc cu câteva zile înainte de Revelion. Ce s-a întâmplat, așadar, între 26 decembrie, când a fost ultima postare înmediul online, și 31 decembrie? Ei bine, răspunsul vine chiar de la patronul postului de televiziune lacare aceasta lucra.

Cine este bărbatul care a văzut-o ultima oară înviață pe Cristina Țopescu
Cristina Țopescu s-ar fi văzut chiar pe 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, cupatronul postului de televiziune

Canal 33. Alexandru Răducanu a confirmat că auieșit la cafea în acea zi și că au petrecut câteva ore discutând. Bărbatul a menționat că nucrede în ipostaza suicidului și că vedeta TV părea „preocupată, dar OK”.