10.000 de Biblii cad din cer la propiu pentru creștinii din Coreea de Nord

Cuvântul lui Dumnezeu a căzut din cer la propriu în Coreea de Nord , pentru acesti creștinii care își mărturisesc credința în ascuns. Au fost peste 10.000 de copii ale Bibliei ce au fost trimise din partea Coreei de Sud în aceasta țară.

Cei persecutați, creștinii din Coreea de Nord au primit deja Cuvântul pentru viața lor, datorită inițiativei unice a organizației „International Christian Concern“ (CPI), cu sediul în Statele Unite, care desfășoară o activitate intensă de conștientizare, monitorizare și sprijin pentru Comunitățile creștine persecutate în lume.

ICC a raportat că a luat în considerare utilizarea baloanelor gonflabile umplute cu heliu ca să treacă una dintre cele mai militarizate și grele frontiere din lume și să aducă Bibliile în comunitățile din Coreea de Nord.

„Este una dintre cele mai închise țări, unde persecuțiile sunt groaznice. Biserica se luptă să împărtășească Evanghelia; actele de închinare sau deținere a unei Biblii pot fi pedepsite cu închisoarea în lagărele de concentrare”, se arată într-un raport.

Bibliile au fost împachetate în cutii de o mie de exemplare și fiecare cutie este legata de un baloan gonflabil, care explodează și cad pe sol la intervale de timp diferite. Alte Biblii, confiscate de armată coreeana – rapoartele ICC – sfârșesc pe piața neagră în interiorul țării, conduse de militarii înșăși: datorită numărului redus de exemplare aflate în circulație, Bibliile au, de asemenea, o mare valoare economică. Chiar și acest canal „ este un mod de a răspândi Cuvântul lui Dumnezeu ” , spune ICC.

Tomado de: https://www.acontecercristiano.net/2011/12/envian-en-globos-mas-de-10000-biblias.html?fbclid=IwAR11ifZ0wk1WtmfuXbUJwQKPPq9ENTwlIvRgEM7yXE3NefvQOvvSCa1cwNk